Ismét lesz könyvelhagyó hétvége

2015. március 11. szerda
írta

Képtalálat a következőre: „nagy könyvelhagyó nap”Az idei évben március 20-tól 22-ig tart majd ez a különleges hétvége, amikor végre nem az a cél, hogy megszerezzünk, hanem, hogy elhagyjunk valamit!
A lényeg ismét az, hogy minél több jó könyvet veszítsünk el ezen a három napon, hogy aztán más megtalálja, elolvassa, s erről értesítsen bennünket az erre a célra kialakított oldalakon. Előfordul az is, hogy mi magunk találjuk meg egy-két év múlva a elhagyott könyvünket, hazatér hozzánk :) De idén még ráadásképp 50 000 forint értékű könyvet is nyerhet egy szerencsés elhagyó, ill. vigaszdíj is van.

A játék szabálya a következő:

Veszíts el egy könyvet a nagy könyvelhagyó hétvégén (március 20-22.), és azt regisztráld a játék honlapján (http://veszitsel.konyvtar.hu/). Ha ez megvan, fotózd le a frissen elveszített könyvedet, és töltsd fel a képet a játék Facebook oldalára (http://www.facebook.com/veszitsel) a könyv szerzőjével és címével együtt. Ezáltal máris esélyessé váltál, hogy megnyerd a könyvelhagyó napi játék fődíját, ami egy

több, mint 50 ezer forint értékű könyvcsomag

az Alexandra Kiadó és Könyváruházak jóvoltából! (ha nagyon kíváncsi vagy, ide kattintva meg tudod nézni, pontosan milyen könyvekről van szó)

Orosháza-Gyopárosfürdő felajánlásaként pedig a pályázók között vigaszdíjként kisorsolnak még egy-egy, két fő részére szóló gyopárosfürdői élményfürdő belépőt is.

A nyereményjáték három napig tart, és a március 22-én éjfélig feltöltött képek tulajdonosai vesznek majd részt a sorsolásban. 

 

Hajrá, veszítsetek minél többet, hogy nyerhessetek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*