Újságíróink

2011. április 6. szerda
írta

Itt mutatkoznak be az újságíróink

 

Móni

Sziasztok!

Móni vagyok, a Hermánia egyik új szerkesztője. Azért csatlakoztam, mert már egész kicsi korom óta imádok írni, alkotni és úgy gondoltam, megpróbálkozom az újságírással. Főleg könyvajánlókkal foglalkozom majd, mivel imádok olvasni. Célom, hogy minél több érdekes, izgalmas és figyelemfelkeltő könyvet mutassak be nektek. Remélem, tetszeni fognak a könyvajánlóim és rá tudlak titeket venni, hogy olvassatok.

 

Réka

Hello!

Réka vagyok, a Herman Ottó Gimnázium 12/S osztályos tanulója, és a Hermánia főszerkesztője. Általában a háttérben dolgozom, mondhatni fél aktív vagyok, ha kell, fotózok, ha kell, esetleg cikket írok.

Spanyol tagozatosként a spanyol szekcióért felelek, de az ázsiai, pontosabban a Dél-koreai popkultúrában, röviden K-popban vagyok érdekelt.

Hogy miért lettem szerkesztő? Mert érdekelt. Nincs újságírói ambícióm, pusztán kíváncsiságból kezdtem bele. És eddig tetszik az, ami a háttérben folyik.

 

Bernii

Sziasztok! A nevem Bernii, a Hermánia egyik új szerkesztője. Azért csatlakoztam, mert amióta csak megtanultam írni, fogalmazásokat és egyebeket írogatok és most úgy érzem eljött az ideje, hogy valami újat is kipróbáljak. Szeretném továbbfejleszteni a tudásomat és az újságírás által talán sikerül majd.

A kultúra rovatban fogok tevékenykedni, ezen belül valószínűleg programokkal és zenékkel ismertetlek majd meg benneteket. Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek, hozzáfűznivalótok van, osszátok meg velem!

Nem tudom mit írhatnék még. Kövessétek a munkáimat, ha úgy van kedvetek és osszátok meg velem a véleményeteket! ;)

 

Kamilla

Sziasztok, Kamilla vagyok, a Hermánia fotósa. Mindig is érdekelt a vizuális kultúra.
Korábban a rajzolással próbálkoztam, de talán a nagymamám hatására, aki fotográfus volt, a fotózás mellett döntöttem.
Célom, hogy képet adjak rólatok, főleg nektek :)
Remélem elnyerik fotóim a tetszéseteket!

 

Abigél

Üdv, Abigél vagyok, a Hermánia egyik új szerkesztője és “mellékállásban” fotósa. Azért jelentkeztem ide, mert szeretek új dolgokat kipróbálni, s az újságírás nekem új.
Főleg a kultúra rovatban fogok tevékenykedni. Célom, hogy felhívjam a figyelmeteket a különböző városi programokra és szórakozási lehetőségekre.
Remélem tetszeni fognak az általam válogatott  szórakozási lehetőségek, s néhány eseményen talán össze is futunk majd!

 

Zsófi 

Sziasztok!

Zsófi vagyok, a kultúra és az angol rovat egyik szerkesztője. Azért döntöttem ezek mellett, mert imádom az angol kultúrát, barátaim el is neveztek „Anglia-őrültnek”, de persze a könyveket, a színházat, a zenéket és a filmeket is szeretem! A célom, hogy minél több érdekes dologgal ismertesselek meg titeket, amik remélem, hogy szórakoztatóak. Ugyanezen indokok miatt csatlakoztam a Hermániához, hogy írhassak embereknek olyan cikkeket, amik érdeklik őket. Remélem, ez sikerülni fog.

 

E. Dani

Hello Everybody! Dani vagyok, leendő informatikus, és egyben a Hermánia adminja. Én még a Hermánia, mint online iskolaújság indulásakor csatlakoztam a csapathoz. Részt vettem az alap weboldal elkészítésében, majd azokban a munkákban is, amiknek hála elérte mai formáját. Azért vállaltam, mert szívesen foglalkozok weboldalakkal, több sajátot is csináltam már. Ez számomra nem egy munka, hanem szórakozás. Néha napján, mikor úgy hozza az élet a Technikai rovatba írok egy-egy cikket, de többnyire maradok a weboldal működtetésénél :)

3 Responses to Újságíróink

 1. Sub Bass 2011. április 7. csütörtök, 08:25

  Czini…NYELVTANI HIBÁK??? Minden élő és mozgó dologba, de még ezen kívül is ami létezik, vagy épp nem létezik, belekötsz! Am jó írást, várom a cikkeket.
  Hajrá fiúk és lányok!

  • Svidrony Bence 2011. április 15. péntek, 17:57

   Kedves Sub Bass!
   Kérlek, hogy ha megadsz elérhetőséget, akkor legalább ne halandzsa dolgokat adj meg! Köszönöm! :)

   • Sub Bass 2011. április 17. vasárnap, 20:53

    Tisztelt Svidrony Bence úr!

    Az észlelt hibákat a lehető legmegfelelőbb módon orvosoltam, remélem a változtatásokkal elnyertem tetszését. :D

    Mély tisztelettel, Sub Bass

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*